• 欢迎访问云南成人高考报名网!本网站为民间交流网站,主要为云南成考考生提供成考资讯服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以云南省招生考试院www.ynzs.cn为准。
  • 咨询电话:0871-64332211
城市:
成考系统:

考前辅导

试题真题

成考教材

复习资料

资料下载

立即报名

所在位置:云南成考网 > 试题题库 > 高起本 > 2020年云南成人高考高起本《英语》模拟试题2
云南成考报名入口

2020年云南成人高考高起本《英语》模拟试题2

签到领取培训券,免费领取各类提升课程
2020-06-09 14:47:22 来源:云南成考网
作者:黄老师

  【导读】所有报考云南成考高中起点本、专科和专科起点本科各专业的考生,均须参加英语考试,云南成考网小编整理了成人高考高起本《英语》模拟试题2,来练习一下吧。

  

云南成人高考

 

  Hillary Rodham Clinton released the first television spot of her Senate campaign this morning, a 30-second commercial that will begin airing statewide on Thursday. The spot, titled “First,” uses numerous still photos to highlight landmarks in Mrs. Clinton’s career, while the voiceover says she is “more than a first lady.”

  There is no mention of Mrs. Clinton’s rival for New York’s Senate seat, New York Mayor Rudolph Giuliani.

  Clinton campaign spokesman Howard Wolfson said the ad was “positive” and “biographical,” instead of focusing on the first lady’s opponent.

  Mrs. Clinton has previously aired radio ads, but has generally stayed with a strategy of making extensive campaign appearances instead of using television spots, while Giuliani has already run statewide TV ads.

  Text of Hillary Commercial:

  First she became a lawyer, named one of the top hundred in America.

  Her first cause was children, fighting abuse and chairing the board of the Children’s Defense Fund.

  Her first priority was public schools, helping to establish teacher testing.

  More than a first lady. For 30 years, she’s fought for children and families.

  As New York’s senator, she’ll fight for better schools and heath care for children. Hillary, Put her to work for all of us.

  1. What does the word “air” in the first sentence mean?

  A. dry B. express C. breathe D. broadcast

  2. What does “more than first lady” in the first paragraph suggest?

  A. Hillary is not a first lady.

  B. Hillary does much more than what a first lady is expected to do.

  C. There are more women in America who does better than Hillary does.

  D. Hillary is doing better than her husband.

  3.Which of the following statement is true regarding the Senator campaign according the passage?

  A. Hillary has appeared on TV shot for numerous times.

  B. Hillary rarely makes her public appearance.

  C. Giuliani has made TV advertisement for himself.

  D. Hillary has a bigger chance to win the campaign.

  4. Hillary’s campaign focuses on all the flowing except_____.

  A. children’s health care

  B. school education for children

  C. combating child abuse

  D. family planning policy

  5.Which of the following can best serve as the title of this passage?

  A. First Lady’s Senator Campaign

  B. Hillary’s TV Advertisement

  C. A Rivalry for New York’s Senate Seat

  D. The Focuses of Hillary Campaign

  【参考答案】

  1.D

  考点:该题是一个词汇题

  解析:本题提问的是一段中的 “air” 是什么意思。由这句话我们可以得知,希拉里今天 早晨发表了她竞选纽约州议员的电视宣传;为时 30分钟的电视宣传将于星期二开始进行全 国播放。由该句的意思我们可以猜出 “air” 的意思为 “ 播放 ” 。所以,答案为 D 。而其他三个词 A (晒干, B (表达和 C (呼吸均与原义不符,故不能入选。

  2. B

  考点:这是一个理解判断题。

  解析:本题提问的是一段里 “more than first lady” 是什么意思。在世界各地,一夫 人作为国家元首的妻子, 是一国之母, 她的形象一般是一个帮助总统处理好家务, 并且进行 一些妇女活动和慈善事业, 借此来提高元首的形象。 但是, 希拉里作为一夫人, 她所做的 超出了一夫人的职责。 她不但在社会活动中经常露脸, 而且直接参与政事, 开始竞选起议 员来了。所以,选项 B 应该是该题的答案。

  3. C

  考点:这是一个对原文事实的理解题。

  解析:本题提问的是对此次参议院竞选, 以下哪一个说法是正确的。 文章的第四段告诉 我们,希拉里以前曾经在广播上作过宣传,但是她一直采取的战略是频频在公众场合出现, 而不是使用电视宣传;与她不同的是, Giuliani 已作过全国电视宣传。由该段可知,选项 C 为正确答案。从文章的一句话我们可以得知,这是希拉里一次在电视上为自己作宣传,

  所以,选项 A 和 B 不符合原文;此次议员竞选,花落谁手尚未分晓,所以,选项 D 也不能 入选。

  4. D

  考点:这是一个对原文细节的分析判断题。

  解析:本题提问的是以下哪一下不是希拉里的竞选重点。 希拉里的竞选广告在文章的best 后几段里;它的重点是学校教育;作者评论道,在过去的 30年里,希拉里一直都在为儿童 和家庭的幸福斗争。将来当了纽约的参议员,她会为孩子们的良好教育和健康保险而努力; 由此我们得知,选项 A (儿童健康保险 B (儿童的学校教育和 C (打击虐待儿童现象 都是她的竞选重点,只有选项 D (计划生育政策与原文不合,所以, D 为本题答案。

  5. A

  考点:该题是一个主旨题,考的是文章的题目应该是哪一个。

  解析:本文从一夫人希拉里 -克林顿为其入选纽约参议员拉开序幕讲起,对目前的竞 选状况作了一个大概介绍, 并且对希拉里的竞选内容作了一个介绍, 同时, 作者表达了他自 己的观点;整篇文章以介绍她的竞选情况为主,所以,选项 A (一夫人竞选参议员用以 概括全文best为全面,因此, A 为正确答案。

  以上就是2020年云南成人高考高起本《英语》模拟试题2的所有内容,如果想要获取更多2020年云南成人高考报名、考试、录取、入学、上课以及毕业等详情,敬请关注云南成考网。

  相关阅读:【导读】所有报考云南成考高中起点本、专科和专科起点本科各专业的考生,均须参加英语考试,云南成考网小编整理了成人高考高起本《英语》模拟试题2,来练习一下吧。

  

云南成人高考

 

  Hillary Rodham Clinton released the first television spot of her Senate campaign this morning, a 30-second commercial that will begin airing statewide on Thursday. The spot, titled “First,” uses numerous still photos to highlight landmarks in Mrs. Clinton’s career, while the voiceover says she is “more than a first lady.”

  There is no mention of Mrs. Clinton’s rival for New York’s Senate seat, New York Mayor Rudolph Giuliani.

  Clinton campaign spokesman Howard Wolfson said the ad was “positive” and “biographical,” instead of focusing on the first lady’s opponent.

  Mrs. Clinton has previously aired radio ads, but has generally stayed with a strategy of making extensive campaign appearances instead of using television spots, while Giuliani has already run statewide TV ads.

  Text of Hillary Commercial:

  First she became a lawyer, named one of the top hundred in America.

  Her first cause was children, fighting abuse and chairing the board of the Children’s Defense Fund.

  Her first priority was public schools, helping to establish teacher testing.

  More than a first lady. For 30 years, she’s fought for children and families.

  As New York’s senator, she’ll fight for better schools and heath care for children. Hillary, Put her to work for all of us.

  1. What does the word “air” in the first sentence mean?

  A. dry B. express C. breathe D. broadcast

  2. What does “more than first lady” in the first paragraph suggest?

  A. Hillary is not a first lady.

  B. Hillary does much more than what a first lady is expected to do.

  C. There are more women in America who does better than Hillary does.

  D. Hillary is doing better than her husband.

  3.Which of the following statement is true regarding the Senator campaign according the passage?

  A. Hillary has appeared on TV shot for numerous times.

  B. Hillary rarely makes her public appearance.

  C. Giuliani has made TV advertisement for himself.

  D. Hillary has a bigger chance to win the campaign.

  4. Hillary’s campaign focuses on all the flowing except_____.

  A. children’s health care

  B. school education for children

  C. combating child abuse

  D. family planning policy

  5.Which of the following can best serve as the title of this passage?

  A. First Lady’s Senator Campaign

  B. Hillary’s TV Advertisement

  C. A Rivalry for New York’s Senate Seat

  D. The Focuses of Hillary Campaign

  【参考答案】

  1.D

  考点:该题是一个词汇题

  解析:本题提问的是一段中的 “air” 是什么意思。由这句话我们可以得知,希拉里今天 早晨发表了她竞选纽约州议员的电视宣传;为时 30分钟的电视宣传将于星期二开始进行全 国播放。由该句的意思我们可以猜出 “air” 的意思为 “ 播放 ” 。所以,答案为 D 。而其他三个词 A (晒干, B (表达和 C (呼吸均与原义不符,故不能入选。

  2. B

  考点:这是一个理解判断题。

  解析:本题提问的是一段里 “more than first lady” 是什么意思。在世界各地,一夫 人作为国家元首的妻子, 是一国之母, 她的形象一般是一个帮助总统处理好家务, 并且进行 一些妇女活动和慈善事业, 借此来提高元首的形象。 但是, 希拉里作为一夫人, 她所做的 超出了一夫人的职责。 她不但在社会活动中经常露脸, 而且直接参与政事, 开始竞选起议 员来了。所以,选项 B 应该是该题的答案。

  3. C

  考点:这是一个对原文事实的理解题。

  解析:本题提问的是对此次参议院竞选, 以下哪一个说法是正确的。 文章的第四段告诉 我们,希拉里以前曾经在广播上作过宣传,但是她一直采取的战略是频频在公众场合出现, 而不是使用电视宣传;与她不同的是, Giuliani 已作过全国电视宣传。由该段可知,选项 C 为正确答案。从文章的一句话我们可以得知,这是希拉里一次在电视上为自己作宣传,

  所以,选项 A 和 B 不符合原文;此次议员竞选,花落谁手尚未分晓,所以,选项 D 也不能 入选。

  4. D

  考点:这是一个对原文细节的分析判断题。

  解析:本题提问的是以下哪一下不是希拉里的竞选重点。 希拉里的竞选广告在文章的best 后几段里;它的重点是学校教育;作者评论道,在过去的 30年里,希拉里一直都在为儿童 和家庭的幸福斗争。将来当了纽约的参议员,她会为孩子们的良好教育和健康保险而努力; 由此我们得知,选项 A (儿童健康保险 B (儿童的学校教育和 C (打击虐待儿童现象 都是她的竞选重点,只有选项 D (计划生育政策与原文不合,所以, D 为本题答案。

  5. A

  考点:该题是一个主旨题,考的是文章的题目应该是哪一个。

  解析:本文从一夫人希拉里 -克林顿为其入选纽约参议员拉开序幕讲起,对目前的竞 选状况作了一个大概介绍, 并且对希拉里的竞选内容作了一个介绍, 同时, 作者表达了他自 己的观点;整篇文章以介绍她的竞选情况为主,所以,选项 A (一夫人竞选参议员用以 概括全文best为全面,因此, A 为正确答案。

  以上就是2020年云南成人高考高起本《英语》模拟试题2的所有内容,如果想要获取更多2020年云南成人高考报名、考试、录取、入学、上课以及毕业等详情,敬请关注云南成考网。

  相关阅读:2020年云南成考学位英语复习作文必备句型模板

成考倒计时

16

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

未经授权不得转载,如需转载请注明出处。

转载请注明:文章转载自 云南成考网 [http://www.ckw.yn.cn/]
本文关键词: 云南成人高考  
本文地址:http://www.ckw.yn.cn/show-414-9238-1.html

云南成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2020年云南成人高考高起本《英语》模拟试题1

下一篇:2020年云南成人高考高起本《英语》模拟试题3

课程相关图片

2022年成考VIP直播班

讲师:吴老师、钱老师、唐老师、杨老师、马老师

特色:名师辅导3阶段系统教学,4项纸质版配套资料赠送,实力考证

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
2021年云南成人高考高起点《历史地理》考情分析 张老师 36课时 查看详情
2021年云南成人高考高起点《数学》考情分析 周老师 36课时 查看详情
2021年云南成人高考高起点《英语》考情分析 何老师 36课时 查看详情
2021年云南成人高考高起点《语文》考情分析 缪老师 36课时 查看详情
2021年云南成人高考专升本《大学语文》考情分析 雷老师 36课时 查看详情
2021年云南成人高考专升本《英语》考情分析 吴老师 36课时 查看详情
2021年云南成人高考专升本《艺术概论》考情分析 杨老师 36课时 查看详情
课程相关图片

2022年成考VIP班

讲师:吴老师、钱老师、唐老师、杨老师、马老师

特色:

立即报名 班级详情>>
新用户注册即送500培训券。 注:1积分=1培训券 立即注册
培训券
课程名称 课程 讲师 查看课程
高起专VIP直播班 蒋老师 36课时 查看详情
高起专精讲课程 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(法学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(医学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(经管类、理工类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(农学类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情
专升本(艺术类)VIP班 蒋老师 36课时 查看详情

优质老师授课

专业教学体系

高性价比课程

7天保障畅学无忧

云南成考网选课中心

【成考课程学习中心】

在线模拟答题 我的课程
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。

免费领取说明

1、培训券可兑换一门视频课程。

2、下载注册APP即可获得400培训券,签到、发帖讨论也可获取培训券。

3、鼓励学习,在线学习也可积累培训券。

4、兑换的课程与购买的为相同课程。

5、课程可在APP或者小程序进行学习。

云南成人高考提升便捷服务

【2022云南成考报名时间】

距2022云南成考报名时间:仅剩

8/31/2022

云南成考报名入口 云南成考招生简章

【火热报名中,抓紧时间报名备考】

  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。