• 欢迎访问云南成人高考报名网!本网站为民间交流网站,主要为云南成考考生提供成考资讯服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以云南省招生考试院www.ynzs.cn为准。
  • 咨询电话:0871-64332211
城市:
成考系统:
所在位置:云南成考网 > 试题题库 > 高起本 > 2021年云南成人高考高起点英语模拟题及答案(二)

2021年云南成人高考高起点英语模拟题及答案(二)

2021-08-05 09:54:50   来源:云南成考网    点击:
作者:魏老师

  成人高考每年只有一次考试机会,没考过就只能等待下一年的考试,为了大家更好地复习英语,下面云南成考网就跟大家分享2021年云南成人高考高起点英语模拟题及答案(二)。

  

云南成人高考

 

  2021年云南成人高考高起点英语模拟题及答案(二)

  完形填空(共20小題;每題1.5分,共30分。)

  通读下面的短文,掌握其大意。从每小题的四个选项中选出可填入相应空白处的最佳选择,并把它前面的大写字母填入左边括号里。

  Mr. Jones woke early one morning, before the sun had risen. It was a beautiful morning, _31_ he went to the window and looked out. He was _32_ to see a neatly-dressed and mid-aged professor, who _33_ in the university just up the road from Mr. Jones‘ house, coming the direction of the town. He had grey hair thick glasses, and was _34 an umbrella, a morning newspaper and a bag. Mr. Jones thought that he must have _35_ by the night train _36_ taking a taxi.

  Mr. Jones had a big tree in his garden, and the children had tied a long _37_ to one of the branches, so that they could swing on it.

  Mr. Jones saw the professor _38_ when he saw the rope and looked carefully up and down the road. When he saw that there was _39_ in sight, he stepped into the garden (there was no fence), put his umbrella, newspaper, bag and hat nearly on the grass and _40_ the rope. He pulled it _41_ to see whether it was strong enough to take his weight, then ran as fast as he could and swung into the _42_ on the end of the rope, his grey hair blowing all around _43_. _44_ he swung, sometimes taking a few more _45_ steps on the grass when the rope began to swing _46_ slowly for him.

  _47_ the professor stopped, straightened his tie, combed his hair carefully, put on his hat, _48_ his umbrella, newspaper and bag, and continued _49_ his way to the university, looking as _50_ and correct and respectable as one would expect a professor to be.

  ( )31.A. because B. as C. so D. for

  ( )32.A. surprised B. glad C. worried D. excited

  ( )33.A. studied B. worked C. stayed D. lived

  ( )34.A. passing B. doing C. carrying D. sending

  ( )35.A. left B. gone C. taken D. arrived

  ( )36.A. because of B. instead of C. by D. with

  ( )37.A. rope B. line C. stick D. ruler

  ( )38.A. run B. walk C. jump D. stop

  ( )39.A. nothing B. nobody C. no room D. no house

  ( )40.A. carried B. grasped C. took D. threw

  ( )41.A. hard B. high C. heavily D. greatly

  ( )42.A. garden B. tree C. land D. air

  ( )43.A. hands B. his shoulders C. his face D. his neck

  ( )44.A. Backwards and forwards B. Up and down

  C. Left and right D. Around and around

  ( )45.A. running B. stopping C. rising D. falling

  ( )46.A. enough B. more C. too D. less

  ( )47.A. At first B. At last C. At once D. At least

  ( )48.A. set up B. gave up C. send up D. picked up

  ( )49.A. on B. for C. by D. with

  ( )50.A. clean B. slow C. funny D. quiet

  参考答案

  31.C 32.A 33.D 34.C 35.D 36.B 37.A 38.D 39.B 40.B 41.A 42.D 43.C 44.A 45.A 46.C 47.B 48.D 49.A 50.D

  以上就是关于2021年云南成人高考高起点英语模拟题及答案(二)的相关内容,考生如果想获取更多关于云南成人高考信息,如成考答疑、报考指南、报名时间、报考条件、考试科目、招生简章、成考院校、报名入口、成绩查询、历年真题、云南成考试题题库等,敬请关注云南成考网。

云南成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:2021年云南成人高考高起点英语模拟题及答案(一)
下一篇:最后一页

转载请注明:文章转载自 云南成考网 [http://www.ckw.yn.cn/]
本文关键词: 云南成人高考  
本文地址:http://www.ckw.yn.cn/show-414-12396-1.html

云南成人高考提升便捷服务

距2021云南成人高考:还有

30

【请广大考生提前备考】
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。