• 欢迎访问云南成人高考报名网!本网站为民间交流网站,主要为云南成考考生提供报考指导服务,网站信息仅供学习交流使用,官方信息以云南省招生考试院www.ynzs.cn为准。
  • 咨询电话:0871-64332211
城市:
成考系统:
所在位置:云南成考网 > 复习资料 > 专升本 > 云南成人高考专升本《英语》阅读理解模拟试题(一)

云南成人高考专升本《英语》阅读理解模拟试题(一)

2021-06-29 20:30:21   来源:云南成考网    点击:
作者:冷老师

  云南成人高考专升本《英语》阅读理解模拟试题。英语是成人高考考试科目中的一项,是不可避免的。为了帮助各位考生复习英语。云南成考网给大家整理了云南成人高考专升本《英语》阅读理解模拟试题。希望对考生有所帮助。

  

云南成人高考专升本

 

  云南成人高考专升本《英语》阅读理解模拟试题(一)

  Passage Two

  In ancient times wealth was measured and exchanged in things that could be touched: food ,tools, and previous metals and stones. Then the barter system was replaced by coins, which still had real value since they were pieces of rare metal. Coins were followed by fiat money, paper notes that have value only because everyone agrees to accept them.

  Today electronic monetary systems are gradually being introduced that will transform money into even less tangible forms,reducing it to a series of "bits and bytes" ,or units of computerized information, going between machines at the speed of light. Already, electronic fund transfer allows money to be instantly sent and received by different banks, companies, and countries through computers and telecommunications devices.

  第40题 According to the passage, which of the following was the earliest kind of exchange of wealth?

  A.Bartered goods. B.Fiat money

  C.Coin currency D.Intangible forms

  答案:A

  第41题 The author mentions food,tools and precious metals and stones together because they are all__________.

  A.useful items B.articles of value

  C.difficult things to obtain D.material objects

  答案:D

  第42题 According to the passage, coins once had real value currency because they__________.

  A.represented a great improvement over barter

  B.permitted easy transportation of wealth

  C.were made of precious metals

  D.could become collector's items

  答案:C

  第43题 Which of the following statements about computerized monetary systems is NOT supported by the passage?

  A.They promote international trade.

  B.The allow very rapid money transfers.

  C.They are still limited to small transactions

  D.They are dependent on good telecommunications systems.

  答案:C

  关于“云南成人高考专升本《英语》阅读理解模拟试题(一)”已经介绍完毕,希望对各大考生能够有所帮助。更多有关云南成考报名指南、成考答疑、考试科目等敬请关注云南成人高考网,一时间获取新的成考资讯。

成考倒计时

84

立刻定制专属提升方案

获取方案 OR 点我咨询 点我关注 点我加群

云南成考网申明:

(一)由于各方面情况的调整与变化本网提供的考试信息仅供参考,敬请以教育考试院及院校官方公布的正式信息为准。

(二)本网注明信息来源为其他媒体的稿件均为转载体,免费转载出于非商业性学习目的,版权归原作者所有。如有内容与版权问题等请与本站联系。联系方式:邮件429504262@qq.com

上一篇:云南成人高考专升本《英语》词汇练习及答案(四)
下一篇:云南成人高考专升本《英语》阅读理解模拟试题(二)

转载请注明:文章转载自 云南成考网 [http://www.ckw.yn.cn/]
本文关键词: 云南成人高考专升本  
本文地址:http://www.ckw.yn.cn/show-416-12192-1.html

云南成人高考提升便捷服务

【考试时间:10月23、24日】

云南成人高考网上报名 云南成考学历学籍查询
距2021云南成人高考:还有 84
【一年仅一次,请广大考生提前备考】
  • 考生交流群

  • 微信公众号

扫一扫加入微信交流群

与考生自由互动、并且能直接与专业老师进行交流、解答。